Tekeminen on hauskaa ja helppoa!

Tarkoituksena on verkkosivuston rakentaminen sinun toiveittesi mukaan. Kotisivujen tekeminen vaatii kyllä vähän päänvaivaa ja edessä on seuraaviin kysymyksiin vastaaminen. Sen jälkeen onkin aika kivaa!

Kenelle verkkosivustosi on suunnattu? Kuka on kohdeasiakas? Mitä hän haluaa? Mitä hän arvostaa? Liikkuuko hän sosiaalisessa mediassa? Miksi nettisivujen teko on juuri nyt tärkeää? Mitkä ovat tavoitteesi?

Nettisivujen teko - Internethelp

Nettisivujen teko WordPressillä

Uudet kotisivut saavat alkunsa WordPress-julkaisujärjestelmällä. Autan sinut alkuun verkkotunnuksen ja webhotellin kanssa, siitä ei tarvitse huolehtia. Edelleen sinulle tulee eteen kysymyksiä, joihin kannattaa syventyä ja miettiä jo etukäteen vastaukset valmiiksi.

Millainen fontti- eli kirjasintyyli miellyttää sinua? Onko sinulla jo valmis logo ja jos siinä on tekstiä, millä fontilla se on kirjoitettu? Pystytkö toimittamaan logon? Täytyykö logoon tehdä muutoksia? Oma logo antaa ammattimaisen kuvan, mutta se ei kuitenkaan ole missään nimessä pakollinen. Oman logoni olen suunnitellut itse ja tavoitteenani oli luoda yksinkertainen logo nimellä ja kuviolla. Voin myös suositella sinulle tosi hyvää graafikkoa, joka tekee logon sinulle toiveittesi mukaan.

Teetkö tekstit alusta alkaen itse vai haluatko apuani? Kuinka monta sisältösivua tarvitset?

Onko sinulla omia kuvia valmiina? Haluatko apua kuvien valintaan? Vai tarvitsetko jonkun ottamaan kuvat puolestasi?

Millaista värimaailmaa olit ajatellut? Onko logossasi yrityksesi tunnusvärit? Haluatko valmiin teemapohjaisen ulkoasun omien toiveiden mukaan stailattuna?

Onko sinulla jokin julkaisujärjestelmä (kuten WordPress) jo käytössä?

Tarvitko sivujen lisäksi lisäominaisuuksia, kuten yhteydenottolomaketta tai Google Analyticsiä?

Lyhyesti siis…

Minkälainen on tavoitteesi ja toiveesi sivuston ulkonäön suhteen? Onko sinulla tarkka käsitys asiasta, vai annatko tekijälle vapaat kädet?

Yhteistyö toimii aina sitä paremmin, mitä selvemmät ovat tavoitteet.

Ota yhteyttä

Maltan tuskin odottaa, että pääsisin tekemään sinulle sivustoa! Laadukkaat kotisivut kannattaa tehdä nyt, sillä miksi pitkittää sitä enempää? Odotan yhteydenottoasi!

Soita tai laita sähköpostia, yhteystiedot löytyvät täältä!


Voit myös lähettää tarjouspyyntölomakkeen, niin palaan asiaan heti kun mahdollista.

error

Pidätkö lukemastasi? Jaa se myös muille!