Verkkosivuston toteutus

Internethelp toteuttaa verkkosivuja pienten yritysten tarpeeseen esimerkiksi yksityisyrittäjille ja elinkeinonharjoittajille. Uusi verkkosivusto toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä. Sen ansiosta sivustoa hallinnoidaan nettiselaimella paikasta riippumatta. WordPressiin saa liitettyä vaikka kuinka paljon lisäosia ja sitä myöden muokattavuutta. Vanhoja sivuja voidaan myös uudistaa ja ilmettä kirkastaa jo käytössä olevalla julkaisujärjestelmällä.

Verkkosivut ovat aina responsiiviset, eli sivusto mukautuu niin kännykän, tabletin kuin pöytätietokoneenkin näytölle.

Mikä on WordPress? Lue tästä lisää!

Kotisivut - Internethelp

Toimi näin, jos sinulla ei vielä ole nettisivustoa

Verkkosivut vaativat toimiakseen verkkotunnuksen eli osoitteen eli domainin.  Sen hankkiminen ei ole monimutkaista ja voit tehdä sen itse tai Internethelp voi auttaa. Voit esimerkiksi googlata vapaat domainit, jolloin näet, mitkä verkko-osoitteet ovat varattuja ja mitkä vapaita tai tarkistaa domainin suoraan tästä. Mikäli haluat päästä helpolla, voin etsiä sinulle vapaana olevia domainvaihtoehtoja, joista valitset haluamasi.

Seuraavaksi valitaan yrityksellesi sopiva webhotelli – sinne verkkosivustosi majoittuu. Webhotelleja on paljon erilaisia tarjolla. Se, mikä tulisi valita, riippuu sivujen, sisällön ja liikenteen määrästä. Erikokoisiin paketteihin kuuluu eri määrä sähköpostilaatikoita, levytilaa, liikennettä ja tietokantoja.

Voit valita ja tilata webhotellin itse tai Internethelp voi hoitaa sen. Webhotellit veloittavat yleensä kuukausittaisen maksun (usein 5-30e/kk). Huomaa, että moneen webhotellipakettiin sisältyy verkkotunnus hintaan mukaan.

 

Ota yhteyttä, jos olemassa oleva sivustosi kaipaa piristystä ja päivitystä!

Yhteystiedot löydät täältä!