Onko verkkosivuston suunnittelu hankalaa?

Haluat verkkosivuton, mutta miten tulisi edetä? Mieti seuraavia perusasioita etukäteen. Näin verkkosivuston suunnittelu helpottuu!

  • ulkoasu ja rakenne
  • värimaailma
  • asettelut
  • valikkojen paikat
  • tekstit
  • kuvat

Suunnittele  rohkeasti etukäteen paperille! Kerro omat ideasi! Älä jää asian kanssa yksin, vaan ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten meidän kannattaa edetä. Internethelp pyrkii auttamaan asiakasta saamaan toiveidensa mukaiset kotisivut.

Kotisivun suunnittelu - Internethelp

Tekstit

Tekstit toimittaa yleensä työn tilaaja eli toimeksiantaja. Internethelp voi oikolukea, tarkistaa oikeinkirjoituksen ja ehdottaa korjauksia. Tarvittaessa voimme myös tehdä tekstejä itse. Muistathan, että suora kopiointi muiden sivuilta ei ole sallittua. Vaikka katsoisit ideoita muilta benchmarking-tyyliin, muista kuitenkin muokata tekstit itsesi näköisiksi.

Kuvat

Omia kuvia kannattaa käyttää. Ne ovat persoonallisia ja kertovat yrityksen omaa tarinaa. Yleensä tilaaja toimittaa kuvat sähköpostilla. Internethelp tekee kuvamuokkaukset halutessanne (oikea koko ja tarpeelliset sävymuutokset). Myös valmiita kuvapankkeja voi käyttää hätätapauksissa. Ja kyllä meiltäkin löytyy kamera, ja vaikka emme olekaan erityisesti kuvaukseen keskittyneet, tykkäämme siitä valtavasti.

apua tietokoneongelmiin - Internethelp

Lisäominaisuuksia?

Tarvitsetko kävijäseurantaa? Sivullesi voidaan asentaa ilmainen Googlen Analytics -seurantaohjelma, jonka avulla näet tietoa kävijöistä.

Voimme ottaa hakukoneoptimoinnin huomioon (premium-sivut) ja muokata sivut sen mukaisesti.

Tai tarvitsetko verkkosivuillesi yhteydenottolomakkeen, jolla asiakkaasi tavoittavat sinut?

Onko yrityksellesi aiheellista liittää ajanvarausohjelma sivustoosi?

error

Pidätkö lukemastasi? Jaa se myös muille!