Verkkosivuston toteutus

Internethelp toteuttaa verkkosivuja pienten yritysten tarpeeseen yksityisyrittäjille ja elinkeinonharjoittajille. Uusi verkkosivusto toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä. Sen ansiosta sivustoa hallinnoidaan nettiselaimella paikasta riippumatta. WordPressiin saa liitettyä vaikka kuinka paljon lisäosia ja sitä myöden muokattavuutta.

Vanhoja sivuja voidaan myös uudistaa ja ilmettä kirkastaa jo käytössä olevalla julkaisujärjestelmällä tai vaihtaa sivusto WordPress -järjestelmän pariin.

Verkkosivut tehdään aina responsiivisiksi, eli sivusto mukautuu niin kännykän, tabletin kuin pöytätietokoneenkin näytölle.

Verkkosivuston toteutus WordPressillä – mikä se on?

WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla on rajattomasti mahdollisuuksia. Uusia lisäosia kehitetään koko ajan lisää ja vanhoja lisäosia parennellaan. Lue tästä lisää!

verkkosivuston toteutus - Internethelp

Toimi näin, jos sinulla ei vielä ole nettisivustoa

Verkkosivut vaativat toimiakseen verkkotunnuksen eli osoitteen eli domainin.  Sen hankkiminen ei ole monimutkaista ja voit tehdä sen itse tai Internethelp voi auttaa. Voit esimerkiksi googlata vapaat domainit, jolloin näet, mitkä verkko-osoitteet ovat varattuja ja mitkä vapaita tai tarkistaa domainin suoraan tästä linkistä. Mikäli haluat päästä helpolla, voin etsiä sinulle vapaana olevia domainvaihtoehtoja, joista valitset haluamasi. Jos olet vasta perustamassa yritystäsi, mieti tätä asiaa huolella – voit ehkä saada saman nimen sekä yrityksellesi että kotisivuillesi.

Seuraavaksi valitaan yrityksellesi sopiva webhotelli – sinne verkkosivustosi majoittuu. Webhotelleja on paljon erilaisia tarjolla. Se, mikä tulisi valita, riippuu sivujen, sisällön ja liikenteen määrästä. Erikokoisiin paketteihin kuuluu eri määrä sähköpostilaatikoita, levytilaa, liikennettä ja tietokantoja. Katso lisätietoja webhotelleista vaikka täältä.

Voit valita ja tilata webhotellin itse tai Internethelp voi hoitaa sen. Webhotellit veloittavat yleensä kuukausittaisen maksun (usein 5-30e/kk). Huomaa, että moneen webhotellipakettiin sisältyy verkkotunnus hintaan mukaan.

Verkkosivuston toteutus lähtee tästä liikkeelle. Kun tekniset asiat on hoidettu, aletaan keskittyä sivustosi sisältöön. Siitä voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä, jos olemassa oleva sivustosi kaipaa piristystä ja päivitystä!

Yhteystiedot löydät täältä!

verkkosivuston toteutus Internethelpiltä

error

Pidätkö lukemastasi? Jaa se myös muille!