Haluan auttaa asiakkaitani näkymään verkossa.  Projekti on onnistunut, kun verkkosivut ovat käytännölliset, yksilölliset ja toimivat.

Tässä referenssejä tekemistäni projekteista

Lempilapseni! Ensimmäinen projektini, josta muodostuikin kokonainen verkkokauppa. Tätä projektia on kasvatettu yhdessä yrittäjän kanssa kulkemalla rinnakkain samaan suuntaan. Luana valittiin vuoden 2020 Uudenmaan yksinyrittäjäksi! Hienoa!
"Johannan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Hän reagoi nopeasti viesteihin, ja kuunteli asiakkaan tarpeita ja toiveita. Hän otti selvää asioista ja muokkasi nettisivut juuri sellaisiksi kun yritykselleni halusin. Olin erityisesti iloinen ja tyytyväinen kansikuvaan jonka hän löysi – se kuvasi juurikin sitä tyyliä jota etsin. Face-to-face tapaamiset antoivat palvelulle henkilökotaisen lisän."
Nämä sivut toimitettiin avaimet käteen -periaatteella. Irene halusi sivuistaan raikkaat ja yksinkertaiset. Keskityin erityisesti kunnolla hakukoneoptimointiin ja sain hyviä tuloksia aikaan.

Kiinnostuitko?

Haluatko laadukkaat kotisivut yrityksellesi? Tahdotko löytyä verkosta? Onko aika päivittää vanha sivustosi?

Enää ei asiaa kannata pitkittää, tehdään kotisivuprojekti yrityksellesi yhdessä!

Tälle sivustolle haluttiin väriä! Jokainen projekti on ollut erilainen mutta ihana. Niin Annankin kanssa. Jälkeenpäin olen vielä uudistanut ja päivittänyt sivustoa.
Wirpakan yrittäjällä oli jo valmiiksi mietittynä värimaailma, jonka mukaan sivuston ilmettä lähdettiin työstämään.
Sivusto uudistetiin ensin kevyesti ja tehtiin myöhemmin uudelleen WordPress alustalle. Haettiin selkeyttä ilmaisuun ja raikasta, yksinkertaista ulkoasua.
Pianotunnit.fi oli ollut yrittäjän mielessä kotisivuna jo kauan. Sivuille haluttiin paljon kuvia ja värikkyyttä.
Yrittäjän toiveesta sivustosta tehtiin yksinkertaisen tehokas.
Mielen hyvinvointia tarjoaa Paula Kerolan sivut. Paula kertoo: "Sivut on todellakin hillityn tyylikkäät! Tiedän, ketä suosittelen."
AkvaSolinan vanhat sivut kaipasivat päivitystä. Tutut värit siirrettiin uudistuneille sivuille.
Remontteja Kouvolassa tekevän firman sivut saatiin kunnostettua reippaalla aikataululla. Raikkaat värit ja kevyt rakenne olivat yrittäjän toivomuksena.

Kiinnostuitko?

Haluatko näyttävät kotisivut yrityksellesi? Tahdotko löytyä verkosta? Onko aika päivittää vanha sivustosi?

Enää ei asiaa kannata pitkittää, tehdään kotisivuprojekti yrityksellesi yhdessä!

Lähetä tästä tarjouspyyntö! Se ei sido sinua mihinkään.