Sinä tarvitset nettisivut yrityksellesi – minä haluan auttaa asiakkaitani näkymään verkossa. Katso referenssini – valmistuneet kotisivut pienyritykselle.

Omat kotisivut yritykselle tarvitaan, jotta asiakkaat löytävät sinut ja liiketoimintasi.

Jos haluat lukea lisää palveluistani, klikkaa tästä etusivulle!

Olen tehnyt monet kotisivut yrityksille ja haluaisin auttaa sinua ja yritystäsi. Voit luottaa, että nettisivut yrityksellesi saadaan aikaan yhteistyössä ja sovitun mukaisesti. Katso alta referenssejä.

Kotisivut yritykselle

Haluatko, että teemme yhteistyössä laadukkaat kotisivut yrityksellesi?

Tahdotko, että asiakkaasi löytävät verkosta sinun kotisivusi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi?

Tai onko aika päivittää vanha sivustosi?

Enää ei asiaa kannata pitkittää, tehdään nettisivut yrityksellesi yhdessä! Katso vinkit, miten voit lähteä suunnittelemaan verkkosivustoasi!

Yritykselle kotisivut

Laadukkaat kotisivut näyttävät hyvältä ja toimivat kaikilla laitteilla. Asiakkaan kirjoittaessa firmasi nimen tietosi löytyvät saman tien.

Apua, jos omistat jo nettisivut, mutta et kehtaa esitellä niitä muille, laitetaan ihmeessä ne kuntoon mahdollisimman pian!

Lähetä tästä tarjouspyyntö! Teet sen hetkessä, vaikka se näyttää pitkältä. Saat tarjouksen minulta tuota pikaa ja hyvät verkkosivut yrityksellesi! 

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään!

Tarjouspyyntö kotisivuista
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
* merkityt kentät ovat pakollisia
Miten haluat, että vastaan tarjouspyyntöösi?
Olen kiinnostunut seuraavista ominaisuuksista sivustolleni
Haluan kotisivujen lisäksi apua seuraavissa asioissa
Olen kiinnostunut verkkokaupasta
Kerro esim. minkälaisia ja montako tuotetta sinulla on, onko kauppa-alustalla sinulle väliä ja miten tuotteiden toimitus tapahtuu
Sisällöntuotanto: tekstit
Sisällöntuotanto: kuvat
Mikä on budjettisi?

Täältä näet, mikä on nettisivujen hinta!

Sivuston valmistumisen jälkeen en jätä sinua yksin sivujesi kanssa. Ensinnäkin saat tunnin mittaisen opastuksen, miten sivustoa käytetään ja keskitymme juuri sinun tarpeisiisi. Eli tuletko jatkossa lisäilemään tai vaihtamaan kuvia, kirjoittamaan blogia vai haluatko päivittää hinnastoasi. 

Tarjoan myös kaikille tekemilleni sivustoille huolenpitosopimusta, jos haluat keskittyä omaan liiketoimintaasi etkä niin välitä päivityshommista. Lue huolenpitosopimuksesta lisää täältä!