Haluan auttaa asiakkaitani näkymään verkossa, joten tässä referenssit. Omat kotisivut yritykselle tarvitaan, jotta asiakkaat löytävät sinut ja liiketoimintasi.

Yrityksen kotisivuprojekti on onnistunut, kun verkkosivut ovat käytännölliset, yksilölliset ja toimivat.

Tässä referenssit tekemistäni kotisivuista 

Uusimmat valmistuneet sivustot

Internethelp referenssi automaatio kotisivut yritys

Sednove Oy

Sednove on teknisen alan palveluyritys, joka tarjoaa fysikaalisen kemian ja automaatioalan tuotteita ja palveluja. Sivusto tehtiin yhteistyössä ja sinne haluttiin myös eri kieliset etusivut.

kotisivut yritykselle Internethelpin referenssit

Jalosijoitus Oy

Yritys tekee jalokivien ja timanttien arvonmäärityksiä ja aitoustarkastusta, wau kuinka hienoa! Sivusto on raikas ja tekijänsä persoonan mukainen.

Luanas Organic Products – Luonnonkosmetiikan verkkokaupppa

Lempilapseni!

Ensimmäinen projektini, jossa kotisivuista muodostuikin kokonainen verkkokauppa. Tätä projektia on kasvatettu yhdessä yrittäjän kanssa kulkemalla rinnakkain samaan suuntaan.

Sydäntäni lämmittää, että Luana valittiin vuoden 2020 Uudenmaan yksinyrittäjäksi! Hienoa!

Altexta – KIELENHUOLTO JA KÄÄNNÖSTYÖT ENGLANNISTA SUOMEEN

”Johannan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä. Hän reagoi nopeasti viesteihin, ja kuunteli asiakkaan tarpeita ja toiveita. Hän otti selvää asioista ja muokkasi nettisivut juuri sellaisiksi kun yritykselleni halusin. Olin erityisesti iloinen ja tyytyväinen kansikuvaan jonka hän löysi – se kuvasi juurikin sitä tyyliä jota etsin. Face-to-face tapaamiset antoivat palvelulle henkilökotaisen lisän.”

Tilitoimisto Innoforum – ALOITTAVAN YRITYKSEN TILITOIMISTO

Vanhan sivuston värimaailmaa haluttiin edelleen jatkaa, kun tehtiin uudet kotisivut. Sivuista tulikin raikkaat ja omistajan näköiset. On ihanaa, kun persoonallisuus tulee esiin kotisivuilla.

Manuaalinen terapia Irene Rönkä – FYSIOTERAPIA JA OMT

Nämä sivut toimitettiin avaimet käteen -periaatteella. Irene halusi sivuistaan raikkaat ja yksinkertaiset. Keskityin erityisesti kunnolla hakukoneoptimointiin ja sain hyviä tuloksia aikaan.

Kiinnostuitko?

Haluatko laadukkaat kotisivut yrityksellesi? Tahdotko, että verkosta löytyy kotisivu yrityksellesi? Onko aika päivittää vanha sivustosi?

Enää ei asiaa kannata pitkittää, tehdään nettisivut yrityksellesi yhdessä! Katso vinkit, miten voit lähteä suunnittelemaan verkkosivustoasi!

Tässä vielä lisää referenssejä!

Erikssonin Putki – PALVELEVA PUTKILIIKE

Sivusto uudistettiin ensin kevyesti ja tehtiin myöhemmin kokonaan uudelleen WordPress -alustalle. Haettiin selkeyttä ilmaisuun ja raikasta, yksinkertaista ulkoasua.

Fysioterapeutti OMT Jarmo Rönkä – FYSIOTERAPIAA KOUVOLASSA

Yrittäjän toiveesta sivustosta tehtiin yksinkertaisen tehokas.

Ajanvaraustoiminto lisättiin sivulle. Ajan varaaminen suoraan järjestelmästä on hyvää palvelua.

Wirpakka – OMPELUA JA PIENIMUOTOISTA VERHOILUA

Wirpakan yrittäjällä oli jo valmiiksi mietittynä värimaailma, jonka mukaan sivuston ilmettä lähdettiin työstämään.

Paula Kerola – PSYKOTERAPEUTTI

Mielen hyvinvointia tarjoaa Paula Kerolan sivut. Paula kertoo: ”Sivut on todellakin hillityn tyylikkäät! Tiedän, ketä suosittelen.”

AkvaSolina – LUONNONMUKAISET VESIEN KÄSITTELYRATKAISUT

AkvaSolinan vanhat sivut kaipasivat päivitystä. Tutut värit siirrettiin uudistuneille sivuille. Kotisivut Loviisan alueella onnistuvat mainiosti.

Remonttipiste Mika Punkkinen – REMONTTIMIES

Remontteja Kouvolassa tekevän firman sivut saatiin kunnostettua reippaalla aikataululla. Raikkaat värit ja kevyt rakenne olivat yrittäjän toivomuksena. Yhteydenottolomake tuo uusia asiakkaita.

Kiinnostuitko?

Haluatko näyttävät kotisivut yrityksellesi? Tahdotko löytyä verkosta? Onko aika päivittää vanha sivustosi?

Enää ei asiaa kannata pitkittää, tehdään kotisivuprojekti yrityksellesi yhdessä! Nettisivujen teko on kannattava projekti,

Lähetä tästä tarjouspyyntö! Saat verkkosivut yrityksellesi!  Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa mitään!