Mitä verkkosivut maksavat?

Kotisivujen hinta riippuu aina monesta tekijästä. Sivujen lukumäärä, kuvien muokkaustarpeet ja niiden määrä sekä muokattavien elementtien ja ominaisuuksien määrä vaikuttavat kaikki verkkosivuston hintaan. 

Seuraavasta saat kuitenkin käsityksen, mikä on suunnilleen kotisivujen hinta. Nettisivujen tekeminen on aina tapauskohtaista, ja tarkkaa hintaa on vaikea antaa tietämättä taustoja. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voidaan yhdessä miettiä, mitä sinun sivustosi tulisi maksamaan. Kotisivujen teko on hintansa arvoinen.

Mitä jos sinulla on jo kotisivut?

Mikäli tarvitset vain muokkauksia olemassa oleville sivuillesi, työstä laskutetaan tuntiperusteisesti. Kysy tarjousta! Voidaan yhdessä käydä läpi sivustosi, saat minulta vinkkejä ja ajatuksia sivuston kehittämiseen. 

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan hinnan lisäksi (24 %).

Internethelp verkkosivut hinta

Standard-sivut alk. 600 eur

-Hankitaan yrityksellesi oma domain ja webhotelli. Autan laittamaan kaiken kuntoon ja webhotellin tarjoaja laskuttaa sinua hotellitilasta.

-Sivuston julkaisujärjestelmä, yleensä WordPress, laitetaan käyttökuntoon. Asennan sen sinun webhotelliisi.

-Sivusto on rakenteeltaan pelkistetyn yksinkertainen sisältäen 1-3 eri sivua, esimerkiksi etusivu, portfoliosivu ja yhteystiedot. Ulkoasumalli löytyy valmiiden teemojen joukosta, joihin tehdään pienempiä muutoksia kuten yrityksesi haluaa. Sivusto on responsiivinen eli näkyy kaikilla laitteilla yhtä hyvin.

-Sivujen sisällön eli tekstit ja kuvat tuottaa asiakas itse, Internethelp oikolukee, tekee suomenkieliset korjaukset ja kuvamuokkaukset ja lisää sivuille.

-Käyttöönotto-opastus (noin 1h) kuuluu hintaan. Projektin jälkeen opetan sinulle, miten päivität tekstejä sivustolla.

-Arvonlisävero lisätään hintaan.

Premium-sivut alk. 1000 eur

-Hankitaan yrityksellesi oma domain ja webhotelli arvioidun liikennemäärän mukaan. Laitan sinulle nämä asiat kuntoon ja webhotellin tarjoaja laskuttaa sinua hotellitilasta.

-Sivuston julkaisujärjestelmä, WordPress lisäosineen, laitetaan käyttökuntoon.

-Sisältösivuja on enemmän, esimerkiksi 4-8 sisältösivua. Ulkoasu muokataan yrityksen haluamaan tyyliin.

-Sivujen sisällön eli tekstit ja kuvat tuottaa asiakas itse, Internethelp auttaa eli oikolukee, tekee suomenkieliset korjaukset + lisäykset ja kuvamuokkaukset ja lisää sivuille. Sivusto on responsiivinen eli näkyy kaikilla laitteilla yhtä hyvin.

-Hakusanatutkimus kuuluu hintaan.

-Käyttöönotto-opastus kuuluu hintaan.

-Sivusto luodaan hakukoneystävällisellä tavalla.

-Arvonlisävero lisätään hintaan.

Miten tästä eteenpäin?

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä yrityksen on hyvä näkyä verkossa. Internethelp auttaa niin mielellään sinua ja yritystäsi!

Voit alkaa heti suunnittelemaan sivustoasi, katso vinkit täältä! Jos suunnitteleminen tökkii, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

Epäröitkö vielä? Katso referenssejä sivun alaosasta!

Miten maksupuoli?

Voimme sopia maksusta yhdessä. Usein laskutan kahdessä erässä, esimerkiksi osa projektin alkuvaiheessa ja toinen puoli projektin valmistumisen jälkeen.

Laskutan sinua vain sivuston luomisesta. Webhotellin tarjoaja laskuttaa lisäksi palvelintilasta ja (yleensä) verkkotunnuksesta vuosittain.