Kotisivujen hinta

Mitä hyvät verkkosivut yritykselle maksavat?

Kotisivujen hinta riippuu aina monesta tekijästä ja hintahaitaria löytyy moneen lähtöön, muutamasta satasesta kymmeniin tuhansiin euroihin. Tällä sivulla käsitellään WordPress-kotisivujen hintaa. WordPress mahdollistaa kotisivuille paljon muokattavuutta ja erilaisia työkaluja. Erilaiset kotisivukoneet ovat helppokäyttöisiä, mutta muokattavuus ja toiminnallisuus on vähäisempää.

Kannattaa muistaa, että hyvin tehdyt kotisivut maksavat itsensä takaisin, koska

 • ne tuovat yritykselle näkyvyyttä
 • lisäävät liikennettä sivustolla ja
 • kasvattavat osaltaan yrityksen liiketoimintaa.

 

Kuten ehkä arvasit, suoraa hintaa eon vaikea sanoa yksiselitteisesti. Sivujston laajuus, kuvien määrä ja muokkaustarpeet sekä sivustolle tulevien elementtien ja toiminnallisuuksien määrä vaikuttavat kaikki verkkosivuston hintaan. Jos tarvitset kieliversioita, kuvasliderin tai analytiikkaa, se vaikuttaa työn määrään. Jos suunnittelet sivustoasi, voit katsoa täältä vähän apua suunnitteluun.

Seuraavasta saat kuitenkin käsityksen, mikä on suunnilleen kotisivujen hinta vuonna 2024. Nettisivujen hinta ja nettisivujen tekeminen on aina tapauskohtaista, ja tarkkaa hintaa on vaikea antaa tietämättä taustoja. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta pystytään arvioimaan nettisivujen hinta sinulle ja yrityksellesi. Kotisivujen teettäminen ammattilaisella on hintansa arvoinen!

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan hinnan lisäksi (Arvonlisävero on 24 %).

Kotisivut yritykselle referenssit

Kotisivujen hinta: suosituimmat kotisivut, hinta alkaen 980 euroa

Hoidan koko prosessin puolestasi domainin ja tallennustilan tilaamisesta alkaen aina loppuun saakka.

Kotisivujen alkaen-hintaan sisältyy

 • yrityksesi oma domain (eli verkkotunnus) ja webhotelli. Autan laittamaan kaiken kuntoon avaimet käteen -periaattella ja webhotellin tarjoaja laskuttaa sinua hotellitilasta.
 • sivuston julkaisujärjestelmä WordPress laitetaan käyttökuntoon
 • ulkoasu tehdään haluamaasi tyyliin. Teemme yhteistyötä luonnostelemalla ja keskustelemalla. Minulle on tärkeää, että sivustosi ulkonäkö miellyttää sinua ja saat persoonasi esiin. Tehdään sivustostasi juuri sinun näköisesi.
 • julkaistaan sivustolla tarvittava määrä sisältösivuja, tämän hintaisessa yleensä 3-4 sivua.
 • sisältö lisätään sivustolle. Sisällön tuottaminen on asia, joka vaikuttaa hintaan. Jos sinulla on valmiit tekstit, on se hinnaltaan edullisempaa kuin jos tekstit pitää kirjoittaa. Hintaesimerkissämme oletetaan, että tekstit ovat vähintään ideoitu valmiiksi tai sitten melkein valmiita jo. Hintaan sisältyy oikoluku ja suomenkieliset pienet korjaukset teksteille.
 • 5 kuvan lataaminen ja tallentaminen. Tässäkin hintaan vaikuttaa: valmiit omat kuvat nopeuttavat prosessia. Joka tapauksessa Internethelp tarkistaa tiedostokoon, tekee tarvittaessa pienet muokkaukset kuville ja lisää sivuille. 
 • kuvagalleria tai ajanvarausjärjestelmä
 • yrityksen logo otetaan käyttöön sivustolla
 • yhteydenottolomake ja tarvittavat sähköpostit
 • responsiivisuus eli sivusto näkyy kaikilla laitteilla yhtä hyvin
 • tietoturva-asiat otetaan huomioon. Huomioithan, että on yrittäjän vastuulla huolehtia tietoturva/rekisteriselosteesta. Tämä ei kuulu verkkosivuston hintaan, mutta voin auttaa asiassa, jos haluat ja näin sovitaan.
 • käyttöönotto-opastus (noin 1h) kuuluu hintaan. Projektin jälkeen opetan sinulle, miten teet tarvittavia päivityksiä sivustolla. Tuokio voidaan järjestää etänä.

 

Hakukoneoptimointi (SEO) on pitkäjänteinen prosessi niin teknisellä puolella kuin tekstien suhteen. Pyrin ottamaan hakukoneet huomioon sivustoa tehdessä. On parasta, jos optimointia voidaan tehdä sivuston valmistumisen jälkeenkin ja yhteistyömme voi jatkua.

Tarvitsetko enemmän tai vähemmän

Jos edellisessä hintaesimerkissä oli liikaa ominaisuuksia tai tarpeesi on pienempi, kuten One Page-verkkosivu, ota yhteyttä. Lasken sinulle tarpeittesi mukaisen hinnan. Rullaa sivun loppuun ja lähetä siis tarjouspyyntö jo tänään!

onko yritys googlessa

Nettisivujen ylläpito kuuluu myös palveluihini. Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa nettisivujen ylläpito ja sen hinta.

Tekemilleni sivustoille suosittelen huolenpitosopimusta, jotta sivuston päivitykset hoituvat jatkossakin. Huolenpitosopimukseen kuuluvat WordPressin, lisäosien ja teeman päivitykset. Ota yhteyttä, jos haluat tietää mikä on kotisivujesi ylläpidon hinta.

Mitä, jos sinulla on jo kotisivut?

Mikäli tarvitset vain pienempiä muokkauksia olemassa oleville sivuillesi, työstä laskutetaan tuntiperusteisesti. Kysy tarjousta tai arviota työhön menevään aikaan!

Voimme käydä läpi sivustosi, ja saat minulta vinkkejä ja ajatuksia sivuston kehittämiseen. Nettisivujen päivitys voi tapauksesta riippuen olla edullista, vaikka välillä on parasta tehdä aivan uudet nettisivut.

Usein pienillä (ja nopeilla) muutoksilla saadaan uutta ilmettä ja sivusto tähän päivään sopivaksi. Sivuston sisällön päivittäminen vaikuttaa myös hakukoneiden tuloksiin. 

Miten kotisivuprojekti jatkuu tästä eteenpäin?

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä yrityksen on hyvä näkyä verkossa. Kotisivuilla on merkitystä, varsinkin kun ne löytyvät hakukoneilla. Internethelp auttaa sinua ja yritystäsi menestymään!

Voit alkaa heti suunnittelemaan sivustoasi, katso vinkit täältä! Jos suunnitteleminen tökkii, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä. Etusivultani voit myös käydä lukemassa kaikkea hyödyllistä!

Epäröitkö vielä? Katso referenssejä !

Miten maksupuoli hoidetaan?

Voimme sopia maksuaikataulusta yhdessä. Yleensä laskutan kahdessä erässä: ensimmäinen osa projektin alussa ja toinen osa projektin valmistumisen lopussa.

Laskutan sinua vain sivuston luomisesta. Webhotellin tarjoaja laskuttaa lisäksi palvelintilasta ja verkkotunnuksesta vuosittain.

Edulliset kotisivut yritykselle? Ilmaiset kotisivut?

Ilmaisia kotisivuja on tarjolla eri paikoissa. Joskus ilmaisetkin voivat toki olla riittävät. Esimerkiksi Webnode tarjoaa ilmaisia kotisivuja, ja homma kuulemma hoituu jo 5 minuutissa. Usein näissä ilmaisissa koukkuna on se, että domainiin tulee palvelun tarjoajan ”mainos”. Esimerkiksi internethelp.webnode.fi

Toki jonkinlaisen sivun saa ilmaisella kotisivukoneella varmasti hetkessä valmiiksi, mutta ei yksilöllistä ulkoasua muokkausvaihtoehtoineen. Ilmaisissa kotisivuissa on se huono puoli, että tarjonta muokkauksille on todella suppea.

Edulliset kotisivut yritykselle löytyvät täältä, tämän sivuston kautta! Anna Internethelpin auttaa!

Nettisivujen hinta vaihtelee paljon eri palvelun tarjoajilla. Moni asia vaikuttaa hintaan. Jos sinulla on tarkoitus olla yrittäjänä pitkään, miksi et panostaisi hieman enemmän? 

Jos haluat vertailla ja tutkia, käy kokeilemassa Nerojen hintalaskuria. Se näyttää kotisivu hinnat ja hintahaarukan.

Täytä tarjouspyyntö

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
* merkityt kentät ovat pakollisia
Miten haluat, että vastaan tarjouspyyntöösi?
Olen kiinnostunut seuraavista ominaisuuksista sivustolleni
Haluan kotisivujen lisäksi apua seuraavissa asioissa
Olen kiinnostunut verkkokaupasta
Kerro esim. minkälaisia ja montako tuotetta sinulla on, onko kauppa-alustalla sinulle väliä ja miten tuotteiden toimitus tapahtuu
Sisällöntuotanto: tekstit
Sisällöntuotanto: kuvat
Mikä on budjettisi?

Kun olet lähettänyt tarjouspyynnön, saat minulta tarjouksen muutaman päivän sisällä. Saat aikaa miettiä, tartutko tarjoukseen. Pyydän sinua myös hyväksymään sopimusehtoni, jotta päästään tekemään sivustoa.