Mitä hyvät verkkosivut yritykselle maksavat?

Nettisivujen hinta riippuu aina monesta tekijästä ja hintahaitaria löytyy moneen lähtöön. Tässä on arvioitu WordPress-kotisivut ja niiden hinta. Kannattaa muistaa, että hyvin tehdyt kotisivut maksavat itsensä takaisin, koska ne tuovat yritykselle näkyvyyttä, lisäävät liikennettä sivustolla ja kasvattavat osaltaan yrityksen liiketoimintaa.

Sivujen lukumäärä, kuvien määrä ja muokkaustarpeet sekä muokattavien elementtien ja ominaisuuksien määrä vaikuttavat kaikki verkkosivuston hintaan. Jos tarvitset kieliversioita, kuvasliderin tai analytiikkaa, se vaikuttaa työn määrään. Jos suunnittelet sivustoasi, voit katsoa täältä vähän apua suunnitteluun.

Seuraavasta saat kuitenkin käsityksen, mikä on suunnilleen kotisivujen hinta vuonna 2023. Nettisivujen (hinta ja) tekeminen on aina tapauskohtaista, ja tarkkaa hintaa on vaikea antaa tietämättä taustoja. 

Googlettamalla hakusanalla kotisivujen hintalaskuri, tulee useita mahdollisuuksia tutkia hintoja.

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta pystytään arvioimaan nettisivujen teon hinta. Kotisivujen perustaminen on hintansa arvoinen!

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan hinnan lisäksi (Arvonlisävero on 24 %).

Kotisivujen hinta: hyvät kotisivut, hinta alkaen 850 euroa

Hyvien kotisivujen alkaen-hintaan sisältyy:

-Hankitaan yrityksellesi oma domain (eli verkkotunnus) ja webhotelli. Autan laittamaan kaiken kuntoon ja webhotellin tarjoaja laskuttaa sinua hotellitilasta.

-Sivuston julkaisujärjestelmä, yleensä WordPress, laitetaan käyttökuntoon. Asennan sen sinun webhotelliisi ja teen tarvittavat muutokset sinua varten.

-Sivuston rakenne vaikuttaa sivun hintaan. Jos sivustosi on pelkistetyn yksinkertainen sisältäen 1-3 eri sivua, esimerkiksi etusivu, portfoliosivu ja yhteystiedot, hinta voi olla vähemmän kuin 850 euroa. Jos taas tarvitset useille palveluille omat sivunsa ja monipuolisesti ominaisuuksia, se vaikuttaa sivuston hintaan.

-Ulkoasu tehdään haluamaasi tyyliin. Teemme yhteistyötä ulkoasun ja tyylin suhteen. Minulle on tärkeää, että sivustosi ulkonäkö miellyttää sinua ja saat persoonasi esiin. Tehdään sivustostasi juuri sinun näköisesi.

-Sivusto on responsiivinen eli näkyy kaikilla laitteilla yhtä hyvin. Mobiililaitteiden kasvanut (ja edelleen lisääntyvä) käyttö otetaan huomioon sivustoa tehdessä. 

-Sivujen sisällön tuottaminen on toinen asia, joka vaikuttaa hintaan. Jos sinulla on valmiit tekstit, on se hinnaltaan edullisempaa kuin jos minä teen tekstit valmiiseen muotoon. Samoin on kuvien kohdalla: valmiit omat kuvat nopeuttavat prosessia. Joka tapauksessa Internethelp oikolukee, tekee suomenkieliset korjaukset teksteille ja muokkaukset kuville ja lisää sivuille.

-Tietoturva-asiat otetaan huomioon. Jos sivustollesi tulee yhteydenottolomake, otetaan huomioon GDPR-vaatimukset. Mikäli haluat käyttää analytiikkatyökaluja, vaatii se käyttöluvan kysymisen sivustolle tultaessa. Huomioithan, että on yrittäjän vastuulla huolehtia tietoturva/rekisteriselosteesta. Tämä ei kuulu verkkosivuston hintaan, mutta voin auttaa asiassa, jos haluat ja näin sovitaan.

-Käyttöönotto-opastus (noin 1h) kuuluu hintaan. Projektin jälkeen opetan sinulle, miten teet tarvittavia päivityksiä sivustolla. Tuokio voidaan järjestää etänä.

-Hakusanatutkimus kuuluu hintaan. Haluan, että sivustosi löytyy hakukoneilta ja teen vähintään pienimuotoisen hakusanatutkimuksen. Voit lukea lisää hakukoneoptimoinnista.

-Arvonlisävero lisätään hintaan.

Hakukoneoptimointi (SEO) on pitkäjänteinen prosessi niin teknisellä puolella kuin tekstien suhteen. On parasta, jos optimointia voidaan tehdä sivuston valmistumisen jälkeenkin ja yhteistyömme voi jatkua.

kotisivut yritykselle Internethelp hakusanaoptimointi

Nettisivujen ylläpito kuuluu myös palveluihini. Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa nettisivujen ylläpito ja sen hinta.

Tekemilleni sivustoille suosittelen huolenpitosopimusta, jotta sivuston päivitykset hoituvat jatkossakin. Huolenpitosopimukseen kuuluvat WordPressin, lisäosien ja teeman päivitykset. Ota yhteyttä, jos haluat tietää mikä on kotisivujen ylläpito tai ylläpidon hinta.

Mitä, jos sinulla on jo kotisivut?

Mikäli tarvitset vain pienempiä muokkauksia olemassa oleville sivuillesi, työstä laskutetaan tuntiperusteisesti. Kysy tarjousta tai arviota työhön menevään aikaan!

Voimme käydä läpi sivustosi, ja saat minulta vinkkejä ja ajatuksia sivuston kehittämiseen. Nettisivujen päivitys voi tapauksesta riippuen olla edullista, vaikka välillä on parasta tehdä aivan uudet nettisivut.

Miten tästä eteenpäin?

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä yrityksen on hyvä näkyä verkossa. Kotisivuilla on merkitystä, varsinkin kun ne löytyvät hakukoneilla. Internethelp auttaa niin mielellään sinua ja yritystäsi!

Voit alkaa heti suunnittelemaan sivustoasi, katso vinkit täältä! Jos suunnitteleminen tökkii, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä. Etusivultani voit myös käydä lukemassa kaikkea hyödyllistä!

Epäröitkö vielä? Katso referenssejä !

Miten maksupuoli?

Voimme sopia maksun aikataulusta yhdessä. Yleensä laskutan kahdessä erässä: ensimmäinen osa projektin alkuvaiheessa ja toinen puoli projektin valmistumisen jälkeen.

Laskutan sinua vain sivuston luomisesta. Webhotellin tarjoaja laskuttaa lisäksi palvelintilasta ja (yleensä) verkkotunnuksesta vuosittain.

Edulliset kotisivut yritykselle? Ilmaiset kotisivut?

Ilmaisia kotisivuja on tarjolla eri paikoissa. Joskus se voi toki olla riittävä. Esimerkiksi Webnode tarjoaa ilmaisia kotisivuja, ja homma kuulemma hoituu jo 5 minuutissa.

Toki jonkinlaisen sivun saa varmasti hetkessä valmiiksi, mutta ei yksilöllistä ulkoasua muokkausvaihtoehtoineen. Ilmaisissa kotisivuissa on se huono puoli, että tarjonta muokkauksille on todella suppea.

Edulliset kotisivut yritykselle voi löytyä vaikkapa täältä, tämän sivuston kautta! Anna Internethelpin auttaa!

Nettisivujen hinta vaihtelee paljon eri palvelun tarjoajilla. Moni asia vaikuttaa hintaan. Tutkin, että halvimmillaan joku tekisi sivun alle 300 eurolla. Siihen hintaan ei saa ulkoasumuokkauksia, vaan pitää tyytyä valmiiseen malliin. Ei ole myöskään logoa käytössä ja internetsivuja tulee 2 kpl.

Tämäntyyppinen verkkosivujen tekeminen ei kuulosta hyvältä! Miksi et panostaisi hieman enemmän, niin saisit kuitenkin nettisivut edullisesti!

Jos haluat vertailla ja tutkia, käy kokeilemassa Nerojen hintalaskuria. Se näyttää kotisivu hinnat ja hintahaarukan.

Tarjouspyyntö
* merkityt kentät ovat pakollisia
Kerro esim. minkälaisia ja montako tuotetta sinulla on, onko kauppa-alustalla sinulle väliä ja miten tuotteiden toimitus tapahtuu