Mitä hyvät verkkosivut yritykselle maksavat?

Kotisivujen hinta riippuu aina monesta tekijästä ja hintahaitaria löytyy moneen lähtöön, muutamasta satasesta kymmeniin tuhansiin euroihin. Tässä on arvioitu WordPress-kotisivut ja niiden hinta. Kannattaa muistaa, että hyvin tehdyt kotisivut maksavat itsensä takaisin, koska ne tuovat yritykselle näkyvyyttä, lisäävät liikennettä sivustolla ja kasvattavat osaltaan yrityksen liiketoimintaa.

Ihan suoraan hintaa ei pysty sanomaan yksiselitteisesti. Sivujen lukumäärä, kuvien määrä ja muokkaustarpeet sekä muokattavien elementtien ja ominaisuuksien määrä vaikuttavat kaikki verkkosivuston hintaan. Jos tarvitset kieliversioita, kuvasliderin tai analytiikkaa, se vaikuttaa työn määrään. Jos suunnittelet sivustoasi, voit katsoa täältä vähän apua suunnitteluun.

Seuraavasta saat kuitenkin käsityksen, mikä on suunnilleen kotisivujen hinta vuonna 2023. Nettisivujen (hinta ja) tekeminen on aina tapauskohtaista, ja tarkkaa hintaa on vaikea antaa tietämättä taustoja. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta pystytään arvioimaan nettisivujen teon hinta sinulle. Kotisivujen perustaminen on hintansa arvoinen!

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan hinnan lisäksi (Arvonlisävero on 24 %).

Kotisivut yritykselle referenssit

Kotisivujen hinta: suosituimmat kotisivut, hinta alkaen 980 euroa

Kotisivujen alkaen-hintaan sisältyy:

-Hankitaan yrityksellesi oma domain (eli verkkotunnus) ja webhotelli. Autan laittamaan kaiken kuntoon avaimet käteen -periaattella ja webhotellin tarjoaja laskuttaa sinua hotellitilasta.

-Sivuston julkaisujärjestelmä, yleensä WordPress, laitetaan käyttökuntoon. Asennan sen sinun webhotelliisi ja teen tarvittavat muutokset sinua ja yritystäsi silmällä pitäen.

-Ulkoasu tehdään haluamaasi tyyliin. Teemme yhteistyötä ulkoasun ja tyylin suhteen. Minulle on tärkeää, että sivustosi ulkonäkö miellyttää sinua ja saat persoonasi esiin. Tehdään sivustostasi juuri sinun näköisesi.

-Julkaistaan sivustolla 4-5 sisältösivua. 

-Sisällön tuottaminen on toinen asia, joka vaikuttaa hintaan. Jos sinulla on valmiit tekstit, on se hinnaltaan edullisempaa kuin jos minä teen tekstit valmiiseen muotoon. Samoin on kuvien kohdalla: valmiit omat kuvat nopeuttavat prosessia. Joka tapauksessa Internethelp oikolukee, tekee suomenkieliset korjaukset teksteille ja muokkaukset kuville ja lisää sivuille. 

-Kuvia esim. 5 kpl.

-Laitetaan sivustolle kuvagalleria tai ajanvarausjärjestelmä.

-Logo muokataan sivustolle sopivaan muotoon ja kokoon.

-Yhteydenottolomake tarvittavine sähköpostineen laitetaan sivustolle.

-Sivusto on responsiivinen eli näkyy kaikilla laitteilla yhtä hyvin. Mobiililaitteiden kasvanut (ja edelleen lisääntyvä) käyttö otetaan huomioon sivustoa tehdessä. 

-Tietoturva-asiat otetaan huomioon. Huomioithan, että on yrittäjän vastuulla huolehtia tietoturva/rekisteriselosteesta. Tämä ei kuulu verkkosivuston hintaan, mutta voin auttaa asiassa, jos haluat ja näin sovitaan.

-Käyttöönotto-opastus (noin 1h) kuuluu hintaan. Projektin jälkeen opetan sinulle, miten teet tarvittavia päivityksiä sivustolla. Tuokio voidaan järjestää etänä.

-Arvonlisävero lisätään hintaan.

Hakukoneoptimointi (SEO) on pitkäjänteinen prosessi niin teknisellä puolella kuin tekstien suhteen. Pyrin ottamaan hakukoneet huomioon sivustoa tehdessä. On parasta, jos optimointia voidaan tehdä sivuston valmistumisen jälkeenkin ja yhteistyömme voi jatkua.

Tarvitsetko enemmän tai vähemmän?

Jos edellisessä hintaesimerkissä oli liikaa ominaisuuksia tai tarpeesi on pienempi, kuten One Page-verkkosivu, ota yhteyttä. Lasken sinulle tarpeittesi mukaisen hinnan. Rullaa sivun loppuun ja lähetä siis tarjouspyyntö jo tänään!

kotisivut yritykselle Internethelp hakusanaoptimointi

Nettisivujen ylläpito kuuluu myös palveluihini. Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa nettisivujen ylläpito ja sen hinta.

Tekemilleni sivustoille suosittelen huolenpitosopimusta, jotta sivuston päivitykset hoituvat jatkossakin. Huolenpitosopimukseen kuuluvat WordPressin, lisäosien ja teeman päivitykset. Ota yhteyttä, jos haluat tietää mikä on kotisivujen ylläpito tai ylläpidon hinta.

Mitä, jos sinulla on jo kotisivut?

Mikäli tarvitset vain pienempiä muokkauksia olemassa oleville sivuillesi, työstä laskutetaan tuntiperusteisesti. Kysy tarjousta tai arviota työhön menevään aikaan!

Voimme käydä läpi sivustosi, ja saat minulta vinkkejä ja ajatuksia sivuston kehittämiseen. Nettisivujen päivitys voi tapauksesta riippuen olla edullista, vaikka välillä on parasta tehdä aivan uudet nettisivut.

Miten tästä eteenpäin?

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä yrityksen on hyvä näkyä verkossa. Kotisivuilla on merkitystä, varsinkin kun ne löytyvät hakukoneilla. Internethelp auttaa niin mielellään sinua ja yritystäsi!

Voit alkaa heti suunnittelemaan sivustoasi, katso vinkit täältä! Jos suunnitteleminen tökkii, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä. Etusivultani voit myös käydä lukemassa kaikkea hyödyllistä!

Epäröitkö vielä? Katso referenssejä !

Miten maksupuoli?

Voimme sopia maksun aikataulusta yhdessä. Yleensä laskutan kahdessä erässä: ensimmäinen osa projektin alkuvaiheessa ja toinen puoli projektin valmistumisen jälkeen.

Laskutan sinua vain sivuston luomisesta. Webhotellin tarjoaja laskuttaa lisäksi palvelintilasta ja (yleensä) verkkotunnuksesta vuosittain.

Edulliset kotisivut yritykselle? Ilmaiset kotisivut?

Ilmaisia kotisivuja on tarjolla eri paikoissa. Joskus ilmaisetkin voivat toki olla riittävät. Esimerkiksi Webnode tarjoaa ilmaisia kotisivuja, ja homma kuulemma hoituu jo 5 minuutissa.

Toki jonkinlaisen sivun saa varmasti hetkessä valmiiksi, mutta ei yksilöllistä ulkoasua muokkausvaihtoehtoineen. Ilmaisissa kotisivuissa on se huono puoli, että tarjonta muokkauksille on todella suppea.

Edulliset kotisivut yritykselle voi löytyä vaikkapa täältä, tämän sivuston kautta! Anna Internethelpin auttaa!

Nettisivujen hinta vaihtelee paljon eri palvelun tarjoajilla. Moni asia vaikuttaa hintaan. Jos sinulla on tarkoitus olla yrittäjänä pitkään, miksi et panostaisi hieman enemmän? 

Jos haluat vertailla ja tutkia, käy kokeilemassa Nerojen hintalaskuria. Se näyttää kotisivu hinnat ja hintahaarukan.

Tarjouspyyntö
* merkityt kentät ovat pakollisia
Kerro esim. minkälaisia ja montako tuotetta sinulla on, onko kauppa-alustalla sinulle väliä ja miten tuotteiden toimitus tapahtuu