Mitä hyvät verkkosivut maksavat?

Kotisivujen hinta riippuu aina monesta tekijästä ja hintahaitaria löytyy moneen lähtöön. Minun palveluni on WordPress-kotisivut ja hinta on arvioitu sen mukaisesti.

Sivujen lukumäärä, kuvien määrä ja muokkaustarpeet sekä muokattavien elementtien ja ominaisuuksien määrä vaikuttavat kaikki verkkosivuston hintaan. Jos tarvitset kieliversioita, kuvasliderin tai analytiikkaa, se vaikuttaa työn määrään. 

Seuraavasta saat kuitenkin käsityksen, mikä on suunnilleen kotisivujen hinta vuonna 2021. Nettisivujen (hinta ja) tekeminen on aina tapauskohtaista, ja tarkkaa hintaa on vaikea antaa tietämättä taustoja. 

Koronaviruksesta johtuen monella yrittäjällä on taloudellisesti tiukkaa, mutta myyntiä ja näkyvyyttä olisi nyt aikaa tehostaa. Tulen yrittäjää vastaan ja haluan auttaa! Tehdään tämä yhdessä!

Kysy siis joustavista maksuajoista, kuten kuukausimaksusta!

Googlettamalla hakusanalla kotisivujen hintalaskuri, tulee useita mahdollisuuksia tutkia hintoja.

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta pystytään arvioimaan nettisivujen teon hinta. Kotisivujen perustaminen on hintansa arvoinen!

Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, joka laskutetaan hinnan lisäksi (Arvonlisävero on 24 %).

Internethelp verkkosivut hinta

Kotisivujen hinta: hyvät kotisivut hinta alkaen 800 eur

-Hankitaan yrityksellesi oma domain (eli verkkotunnus) ja webhotelli. Autan laittamaan kaiken kuntoon ja webhotellin tarjoaja laskuttaa sinua hotellitilasta.

-Sivuston julkaisujärjestelmä, yleensä WordPress, laitetaan käyttökuntoon. Asennan sen sinun webhotelliisi.

-Sivuston rakenne vaikuttaa sivun hintaan. Jos sivustosi on pelkistetyn yksinkertainen sisältäen 1-3 eri sivua, esimerkiksi etusivu, portfoliosivu ja yhteystiedot, hinta on alhaisempi. Jos taas tarvitset useille palveluille omat sivunsa, se vaikuttaa sivuston hintaan.

-Ulkoasu tehdään haluamaasi tyyliin. Joskus sopiva teema löytyy valmiiden teemojen joukosta, joihin tehdään pienempiä muutoksia kuten yrityksesi haluaa.

-Sivusto on responsiivinen eli näkyy kaikilla laitteilla yhtä hyvin.

-Sivujen sisällön tuottaminen on toinen asia, joka vaikuttaa hintaan. Jos sinulla on valmiit tekstit, on se hinnaltaan edullisempaa kuin jos minä teen tekstit valmiiseen muotoon. Samoin on kuvien kohdalla: valmiit omat kuvat nopeuttavat prosessia. Joka tapauksessa Internethelp oikolukee, tekee suomenkieliset korjaukset teksteille ja muokkaukset kuville ja lisää sivuille.

-Käyttöönotto-opastus (noin 1h) kuuluu hintaan. Projektin jälkeen opetan sinulle, miten päivität tekstejä sivustolla. Tuokio voidaan järjestää etänä.

-Hakusanatutkimus kuuluu hintaan. Haluan, että sivustosi löytyy hakukoneilta ja teen vähintään pienimuotoisen hakusanatutkimuksen. 

-Arvonlisävero lisätään hintaan.

Aiemmin tarjosin kotisivuja myös ilman hakusanatutkimusta, mutta ainakin alkeellinen hakusanatutkimus on hyvä tehdä kaikille sivustoille ja aloille. Haluan, että sivustosi löytyy hakukoneista sen valmistumisen jälkeen. 

Hakukoneoptimointi (SEO) on pitkäjänteinen prosessi niin teknisellä puolella kuin tekstien suhteen. On parasta, jos optimointia voidaan tehdä sivuston valmistumisen jälkeenkin.

kotisivut yritykselle Internethelp hakusanaoptimointi

Nettisivujen ylläpito kuuluu myös palveluihini. Ota yhteyttä, jos sinua kiinnostaa nettisivujen ylläpito hinta.

Tekemilleni sivustoille suosittelen huolenpitosopimusta, jotta sivuston päivitykset hoituvat jatkossakin. Huolenpitosopimukseen kuuluvat WordPressin, lisäosien ja teeman päivitykset. Ota yhteyttä, jos haluat tietää mikä on kotisivujen ylläpito hinta.

Mitä jos sinulla on jo kotisivut?

Mikäli tarvitset vain muokkauksia olemassa oleville sivuillesi, työstä laskutetaan tuntiperusteisesti. Kysy tarjousta! Voidaan yhdessä käydä läpi sivustosi, saat minulta vinkkejä ja ajatuksia sivuston kehittämiseen. Nettisivujen päivitys voi tapauksesta riippuen olla edullista, vaikka välillä on parasta tehdä aivan uudet nettisivut.

Miten tästä eteenpäin?

Kiinnostuitko? Hienoa, sillä yrityksen on hyvä näkyä verkossa. Kotisivuilla on merkitystä, varsinkin kun ne löytyvät hakukoneilla. Internethelp auttaa niin mielellään sinua ja yritystäsi!

Voit alkaa heti suunnittelemaan sivustoasi, katso vinkit täältä! Jos suunnitteleminen tökkii, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä. Etusivultani voit myös käydä lukemassa kaikkea hyödyllistä!

Epäröitkö vielä? Katso referenssejä !

Miten maksupuoli?

Voimme sopia maksun aikataulusta yhdessä. Usein laskutan kahdessä erässä, esimerkiksi osa projektin alkuvaiheessa ja toinen puoli projektin valmistumisen jälkeen.

Laskutan sinua vain sivuston luomisesta. Webhotellin tarjoaja laskuttaa lisäksi palvelintilasta ja (yleensä) verkkotunnuksesta vuosittain.

Edulliset kotisivut yritykselle? Ilmaiset kotisivut?

Ilmaisia kotisivuja on tarjolla eri paikoissa. Joskus se voi toki olla riittävä. Esimerkiksi Webnode tarjoaa ilmaisia kotisivuja, ja homma kuulemma hoituu jo 5 minuutissa.

Toki jonkinlaisen sivun saa varmasti hetkessä valmiiksi, mutta ei yksilöllistä ulkoasua muokkausvaihtoehtoineen. Ilmaisissa kotisivuissa on se huono puoli, että tarjonta muokkauksille on todella suppea.

Edulliset kotisivut yritykselle voi löytyä vaikkapa täältä, tämän sivuston kautta! 

Nettisivujen hinta vaihtelee paljon eri palvelun tarjoajilla. Moni asia vaikuttaa hintaan. Tutkin, että halvimmillaan joku tekisi sivun alle 300 eurolla. Siihen hintaan ei saa ulkoasumuokkauksia, vaan pitää tyytyä valmiiseen malliin. Ei ole myöskään logoa käytössä ja internetsivuja tulee 2 kpl.

Tämäntyyppinen verkkosivujen tekeminen ei kuulosta hyvältä! Miksi et panostaisi hieman enemmän, niin saisit kuitenkin nettisivut edullisesti!

Jos haluat vertailla ja tutkia, käy kokeilemassa Nerojen hintalaskuria. Se näyttää kotisivu hinnat ja hintahaarukan.