Unohda päivityshuolet ja tee sopimus

Huolenpitosopimus antaa sinun keskittyä olennaiseen ja siihen, missä olet parhaimmillasi – omaan liiketoimintaasi. Tämä on loistava sopimus niille, jotka eivät ole oikein kotonaan tietokonehommissa sekä niille joiden arki on kiireistä. Huolenpitosopimus on melkein sama asia kuin nettisivujen ylläpito.

Huolenpitosopimus tehdään vuodeksi kerrallaan ja voidaan aloittaa mistä kohtaa vuotta tahansa. Sopimuksen tehtyäsi sinun ei tarvitse käydä sivustolla päivittämässä säännöllisesti, käyt vain silloin kuin teet muutoksia sivustollesi (tai voit ulkoistaa myös ne).

Tarjoan tätä lähinnä niille sivutoille, jotka olen itse tehnyt. Voimme kuitenkin keskustella asiasta, jos sivustosi on tehnyt joku muu, mutta haluat jonkun katsovan sen perään.  Palvelu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa, maalis-huhtikuussa ja syys-lokakuussa. 

Huolenpitosopimus sisältää:

  • WordPressin päivitykset sivustolla
  • teemapäivitykset (teema vaikuttaa sivuston ulkoasuun)
  • lisäosien päivitykset
  • toimintakyvyn tarkistuksen päivitysten jälkeen.

Huolenpitosopimukseen ei sisälly tekstimuutoksia sivustolla eikä hinnaston päivittämistä. Vain sen, että pidän huolta sivustosi toimintakunnosta edellä mainittujen asioiden suhteen. 

Mikäli haluat helpottaa elämääsi, ota huolenpitosopimus avuksi – katso yhteystiedot täältä

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Eikö sinulla ole vielä kotisivuja?

Tästä pääset etusivulle.

verkkosivusto päivitys huolenpitosopimus Internethelp