Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla – seuraavassa vaihtoehtoja.

Sähköposti

info@internethelp.fi

Itse toivon ensisijaisesti sähköpostiyhteydenottoja, koska niin pystyn palaamaan asiaan heti kun ehdin, ja voit tarvittaessa antaa jo taustatietoja halutessasi. Sähköposti tavoittaa minut nopeasti, koska en aina pysty vastaamaan heti puheluihin.

Puhelin

0500-959 156

Jos soitat enkä voi vastata, palaan asiaan niin pian kuin mahdollista.

Facebook-sivut

https://www.facebook.com/Internethelp.fi/

Internethelpillä on Facebook-sivut ja sen kautta voit viestittää. Voit lähettää viestejä myös Facebookin Messengerin kautta.

Jätä tarjouspyyntö

Täytä alla oleva lomake, niin Internethelp laskee sinulle tarjouksen.

Johanna Malen Internethelp

Hauska tutustua

Olen Johanna Malén. Peruskoulutukseltani olen YO-merkonomi matkailulinjalta ja myöhemmin opiskelin vielä lisää digitaalisen liiketalouden tradenomiksi.

Tein opinnäytetyöni sosiaalisen median ja uutiskirjeen vaikutuksista verkkokaupan kävijäliikenteen määrään. Nämä asiat ovat lähellä sydäntäni. Projektityönä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa perustin kotisivut ja verkkokaupan. Siitä lähti ajatus myös oman yrityksen perustamisesta ja nyt tykkään tästä kovasti.

Työssäni innostun hakukoneoptimoinnista ja asiakaspalvelusta. Parasta on saada asiakas innostumaan omista kotisivuistaan ja saada asiakkaan persoona näkyviin nettisivulle.

markkinointi digimarkkinointi Instagramtili, sanapilvi
Mitä tehtäisiin?

Jos innostuit kotisivuista, voit katsoa tästä linkistä vinkit verkkosivuston suunnitteluun.