Verkkosivuston toteutus

Internethelpin avulla onnistuu verkkosivuston toteutus laadukkaasti yritysten tarpeeseen. Tehdään yhteistyössä toiveittesi verkkosivut yritykselle, olitpa vanhempi yrittäjä tai vasta aloittanut.

Uusi verkkosivusto toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä

WordPressillä tehtyä sivustoa hallinnoidaan nettiselaimella paikasta riippumatta. Yrittäjän on helppo halutessaan päivittää niitä itse. Saat opastuksen sivujen päivittämiseen kotisivuprojektin päättymisen jälkeen. WordPress kotisivut on mielestäni paras vaihtoehto, kun etsitään monipuolisia muokkausmahdollisuuksia.

Verkkosivut yrityksille tehdään aina responsiivisiksi, eli sivusto mukautuu niin kännykän, tabletin kuin pöytätietokoneenkin näytölle, näyttää hyvälle ja toimii oikein.

Vanhoja sivuja voidaan myös uudistaa ja ilmettä kirkastaa jo käytössä olevalla julkaisujärjestelmällä tai vaihtaa sivusto WordPress -järjestelmän pariin.

Verkkosivuston toteutus WordPressillä – mikä on WordPress?

WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla on rajattomasti mahdollisuuksia. WordPressin avulla verkkosivustoosi voidaan lisätä verkkokauppa WooCommerce-lisäosan avulla, kirjoittaa blogia,lähettää uutiskirjeitä, lisätä Googlen kartta, näyttää sivustolla Facebookin julkaisut ja niin edelleen. 

WordPressin avulla sivustollesi saa siis liitettyä vaikka kuinka paljon lisäosia ja vimpaimia ja sitä myöten toiminnallisuuksia ja muokattavuutta. Uusia lisäosia kehitetään WP-yhteisössä koko ajan lisää ja vanhoja lisäosia parennellaan. Yli 60 miljoonaa ihmistä on valinnut sivustolleen WordPressin. Lue tästä lisää! (suomenkielinen WordPress -sivusto)

Internethelp verkkosivuston toteutus

Toimi näin, jos sinulla ei vielä ole nettisivustoa

Verkkotunnus

Verkkosivut vaativat toimiakseen verkkotunnuksen eli osoitteen eli domainin.  Sen hankkiminen ei ole monimutkaista ja voit tehdä sen helposti itse (tai voit antaa minun auttaa sinua).

Voit esimerkiksi googlata vapaat domainit, jolloin näet, mitkä verkko-osoitteet ovat varattuja ja mitkä vapaita tai tarkistaa domainin suoraan tästä linkistä.

Mikäli haluat päästä helpolla, voin etsiä sinulle vapaana olevia domainvaihtoehtoja, joista valitset haluamasi.

Jos olet vasta perustamassa yritystäsi, mieti tätä asiaa huolella – voit ehkä saada saman nimen sekä yrityksellesi että kotisivuillesi. 

Mikä on hyvä verkkotunnus? Mielestäni kolme tärkeintä asiaa ovat:

  • mieleenpainuva 
  • ottaa huomioon hakukonenäkyvyyden
  • selkeä.

Voit lukea artikkelin hyvän verkkotunnuksen ominaisuuksista.

Webhotelli

Seuraavaksi valitaan yrityksellesi sopiva webhotelli – sinne verkkosivustosi majoittuu.

Webhotelleja on paljon erilaisia tarjolla. Se, mikä tulisi valita, riippuu sivujen, sisällön ja liikenteen määrästä. Erikokoisiin paketteihin kuuluu eri määrä sähköpostilaatikoita, levytilaa, liikennettä ja tietokantoja.

Katso lisätietoja webhotelleista vaikka täältä.

Voit valita ja tilata webhotellin itse tai Internethelp voi hoitaa sen. Webhotellit veloittavat yleensä kuukausittaisen maksun (usein 5-30e/kk).

Huomaa, että moneen webhotellipakettiin sisältyy verkkotunnus hintaan mukaan.

Verkkosivuston toteutus lähtee tästä liikkeelle. Kun tekniset asiat on hoidettu, aletaan keskittyä sivustosi sisältöön. Siitä voit lukea lisää täältä.

Mitä tehdään, jos sivusto on jo olemassa mutta kaipaa päivitystä?

Ota yhteyttä, jos olemassa oleva sivustosi kaipaa piristystä ja päivitystä! Laitetaan sivusto kuntoon toiveittesi mukaisesti.

Yhteystiedot löydät täältä!

Kotisivut helposti?

Haluatko kotisivut yrityksellesi helposti ja vaivattomasti? Anna minun huolehtia kaikesta! Lähetä tarjouspyyntö, niin asia etenee!