kotisivut yritykselle logo internethelp

Verkkosivuston toteutus

Internethelpin avulla verkkosivuston toteutus onnistuu laadukkaasti yrityksesi tarpeeseen vastaten. Teemme yhteistyössä toiveittesi verkkosivut, olitpa vanhempi yrittäjä tai vasta aloittanut.

Uuden verkkosivuston toteutus WordPress-julkaisujärjestelmällä

WordPressillä tehtyä sivustoa hallinnoidaan nettiselaimella paikasta riippumatta. Yrittäjän on helppo halutessaan päivittää niitä itse. Käytössä on editori, jonka avulla päivittämisen oppii helposti. Verkkosivujen tekstien ja kuvien päivitys onnistuu mukavasti, koska saat opastuksen sivujen päivittämiseen kotisivuprojektin päättymisen jälkeen.

Verkkosivut yrityksille tehdään aina responsiivisiksi, eli sivusto mukautuu niin kännykän, tabletin kuin pöytätietokoneenkin näytölle, näyttää hyvälle ja toimii oikein. Lisäksi hakukoneoptimointi on minulle tärkeää, joten pyrin ottamaan sen huomioon jokaisessa projektissani.

Verkkosivuston toteutus olemassa olevaan sivustoon

Vanhoja sivuja voidaan myös uudistaa ja ilmettä kirkastaa jo käytössä olevalla julkaisujärjestelmällä tai vaihtaa sivusto WordPress -järjestelmän pariin. Verkkosivustototeutus tehdään aina yhteistyössä ja kysyn mielipidettäsi useampaan otteeseen. Joskus on kannattavampaa tehdä täysin uusi sivusto. Näin varsinkin silloin, kun vanha sivusto on ollut kauan ilman päivityksiä ja huolenpitoa.

Verkkosivujen toteutus WordPressillä - mikä on WordPress?

WordPress verkkosivusto on mielestäni paras vaihtoehto, kun etsitään monipuolisia muokkausmahdollisuuksia.

WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla on rajattomasti mahdollisuuksia erilaisten teemojen ja lisäosien ansiosta. WordPressin avulla verkkosivustoosi voidaan lisätä verkkokauppa WooCommerce-lisäosan avulla, kirjoittaa blogia, lähettää uutiskirjeitä, lisätä Googlen kartta, näyttää sivustolla Facebookin julkaisut ja niin edelleen. 

WordPress julkaisujärjestelmä mahdollistaa sivustollesi vaikka kuinka paljon lisäosia ja vimpaimia ja sitä myöten toiminnallisuuksia ja muokattavuutta. Uusia lisäosia kehitetään WP-yhteisössä koko ajan lisää ja vanhoja lisäosia parennellaan. Yli 60 miljoonaa ihmistä on valinnut sivustolleen WordPressin. Lue tästä lisää! (suomenkielinen WordPress -sivusto)

Internethelp toimisto tietokone valaisin

Toimi näin, jos sinulla ei vielä ole nettisivustoa

Verkkotunnus

Verkkosivut vaativat toimiakseen verkkotunnuksen eli osoitteen eli domainin.  Domainin hankkiminen ei ole monimutkaista ja voit tehdä sen helposti itse (tai voit antaa minun auttaa sinua sitten, kun verkkotunnuksen hankkiminen on ajankohtaista).

Voit esimerkiksi googlata vapaat domainit, jolloin näet, mitkä verkko-osoitteet ovat vapaita tai tarkistaa domainin suoraan tästä linkistä (jos kyseessä on .fi-loppuinen domain). Varatut domainit eivät ole käytettävissäsi – ne kuuluvat jollekin firmalle. Etsi siis vapaata domainia ja muista, että oma domain kannattaa olla sellainen, joka erottuu muista eikä helposti sotkeudu toiseen verkkotunnukseen. 

Mikäli haluat päästä helpolla, voin etsiä sinulle vapaana olevia domainvaihtoehtoja, joista valitset haluamasi. Monet asiakkaani ovat sitä mieltä, että .fi-domainin hankkiminen on paras vaihtoehto. Domainille on olemassa myös muita päätteitä, joista yleisimpiä ovat varmaan .com domainit.

Jos olet vasta perustamassa yritystäsi, mieti tätä asiaa huolella – voit ehkä saada saman nimen sekä yrityksellesi että kotisivuillesi. Jos ja kun sopiva verkkotunnus löytyy, se kannattaa varata, ettei se mene sivu suun.

Mikä on hyvä verkkotunnus?

Mielestäni kolme tärkeintä asiaa ovat:

  • mieleenpainuva 
  • ottaa huomioon hakukonenäkyvyyden
  • selkeä.

Voit lukea Zonerin artikkelin hyvän verkkotunnuksen ominaisuuksista.

Webhotelli

Seuraavaksi valitaan yrityksellesi sopiva webhotelli – sinne verkkosivustosi majoittuu.

Webhotelleja ja webhotellipaketteja on paljon erilaisia tarjolla. Se, mikä tulisi valita, riippuu sivujen, sisällön ja liikenteen määrästä. Erikokoisiin paketteihin kuuluu eri määrä sähköpostilaatikoita, levytilaa, liikennettä ja tietokantoja.

Katso lisätietoja webhotelleista vaikka täältä.

Voit valita ja tilata webhotellin itse tai Internethelp voi hoitaa sen. Webhotellit veloittavat yleensä kuukausittaisen maksun (usein 5-30e/kk).

Huomaa, että moneen webhotellipakettiin sisältyy verkkotunnus hintaan mukaan.

Verkkosivuston toteutus lähtee tästä liikkeelle. Kun tekniset asiat on hoidettu, aletaan keskittyä sivustosi sisältöön. Siitä voit lukea lisää täältä.

Mitä tehdään, jos sivusto on jo olemassa mutta kaipaa päivitystä?

Ota yhteyttä, jos olemassa oleva sivustosi kaipaa piristystä ja päivitystä! Laitetaan sivusto kuntoon toiveittesi mukaisesti.

Yhteystiedot löydät täältä!

Kotisivut helposti?

Haluatko kotisivut yrityksellesi helposti ja vaivattomasti? Anna minun huolehtia kaikesta! Verkkosivujen toteutus alkaa heti, kun päätät ryhtyä toimeen. Olen olemassa sinua varten projektin päättymisen jälkeenkin, jotta voidaan hoitaa WordPress sivujen päivitys jatkossa. Omatekemille sivustoilleni tarjoan myös huolenpitosopimusta – ja voit heittää päivityshuolet romukoppaan.

Lähetä tarjouspyyntö, niin asia etenee!

Tarjouspyyntö kotisivuista
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
* merkityt kentät ovat pakollisia
Miten haluat, että vastaan tarjouspyyntöösi?
Olen kiinnostunut seuraavista ominaisuuksista sivustolleni
Haluan kotisivujen lisäksi apua seuraavissa asioissa
Olen kiinnostunut verkkokaupasta
Kerro esim. minkälaisia ja montako tuotetta sinulla on, onko kauppa-alustalla sinulle väliä ja miten tuotteiden toimitus tapahtuu
Sisällöntuotanto: tekstit
Sisällöntuotanto: kuvat
Mikä on budjettisi?